Het nieuwe uitshirt van RSC Anderlecht.

| Het nieuwe uitshirt van RSC Anderlecht.

Anderlecht treedt tegen AA Gent aan in nieuw wedstrijdtruitje

© BRUZZ
13/05/2018

Koraalkleurig oranje: zo ziet het nieuwe uitshirt van RSC Anderlecht er uit. De spelers zullen het nieuwe plunje meteen dragen in de levensbelangrijke match tegen AA Gent, zondag om 18.00 uur.

"De koraalkleur met witte accenten speelt in op de huidige modetrend van pastelkleuren", legt RSCA uit. "Daarbij is gebruik gemaakt van gerecycled polyester van onder meer plastic flessen en hergebruikte kledingstukken." De grafische pixel-print is dan weer "een moderne interpretatie van hoe de grote stad er vanuit de lucht uitziet."

Fans kunnen de nieuwe collectie vanaf vandaag verkrijgen via de-webshop van de club. Vanaf 15 mei is de nieuwe Away-collectie ook verkrijgbaar in de Fan Shop.

Nieuw shirt RSC Anderlecht

De spelers zullen het nieuwe tenue zondagavond meteen dragen tijdens de wedstrijd op en tegen AA Gent. RSCA moet winnen om kans te blijven maken op de tweede plaats die toegang geeft tot de voorronde van de Champions League. Op hetzelfde moment kan Club Brugge kampioen spelen, als het minstens gelijkspeelt tegen Standard.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht, Sport, RSCA, RSC Anderlecht

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni