Lior Refaelov nam zijn verantwoordelijkheid op bij RSCA.

Anderlecht heeft zondag in een oefenduel op Neerpede met 2-0 de maat genomen van Westerlo, de leider in 1B. Anderlecht heeft zondag ook zijn tweede oefenpartij van de dag op Neerpede winnend afgesloten. Paars-wit versloeg Zulte Waregem met 3-0.

De partij tegen Westerlo was voor RSCA de eerste van twee oefenduels zondag. Om 13.30 uur begonnen de Brusselaars aan hun tweede oefenpot van de dag tegen Zulte Waregem. Coach Vincent Kompany koos voor beide wedstrijden voor een mix van basisspelers, invallers en beloften. Tegen Westerlo waren onder meer Raman, Verschaeren, Joshua Zirkzee en Wesley Hoedt basisspeler.

Anderlecht wint ook tweede oefenduel

Anderlecht heeft zondag ook zijn tweede oefenpartij van de dag op Neerpede winnend afgesloten. Paars-wit versloeg Zulte Waregem met 3-0.

Tegen Zulte Waregem stonden Gomez, Ait El Hadj en Josh Cullen aan de aftrap. Hannes Delcroix maakte zijn wederoptreden na een knieoperatie en maandenlange revalidatie. Sergio Gomez (10'), Mario Stroeykens (30') en Anouar Ait El Hadj (34') zorgden voor de goals.

Anderlecht hervat de competitie volgende week zondag met de Clasico tegen Standard.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni