Anderlechtspeler excuseert zich voor foto waarop vrouwen zijn gewist

© Belga
14/09/2015

Anderlecht-aanwinst Mahmoud 'Trezeguet' Hassan heeft nog zonder te spelen van zich doen spreken. De Egyptenaar deelde op sociale media een foto van supporters. Daarbij waren de vrouwelijke fans gewist. De foto is intussen verwijderd en de speler heeft zijn excuses aangeboden.

De oorspronkelijke foto dateert van 30 augustus, toen Paars-wit op bezoek ging bij Westerlo, meldt Het Laatste Nieuws. Daarop was een wit T-shirt te zien met daarop de boodschap: 'Dennis, blijf' (voor Gouden Schoen Dennis Praet). Op de foto die Trezeguet deelde is die gewijzigd in 'Welcome Mahmoud Trezeguet'. Bovendien zijn de gezichten van vier vrouwen helemaal wit gemaakt.

"Onze speler Mahmoud Trezeguet Hassan heeft een ongelukkige post op Instagram geplaatst. Hij wilde niemand kwetsen en heeft de publicatie snel verwijderd. Na overleg met de club biedt hij zijn excuses aan alle supporters aan", meldde Anderlecht bij monde van David Steegen zondag al op de officiële Facebook-pagina van de club.

De aanvallende middenvelder, die voor één seizoen (met aankoopoptie) gehuurd wordt van het Egyptische Al Ahly, zat zondag nog niet in de wedstrijdselectie voor het duel tegen KRC Genk (0-0). Hij bekeek de partij vanuit de tribunes.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht , Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni