Antwerp maatje te groot voor RWDM Brussels

© FM Brussel
14/10/2013
RWDM Brussels kon op bezoek bij Antwerp niet voor de verrassing zorgen. The Great Old bleek in de topper te sterk en won met 4-1.

RWDM blijft zesde in tweede klasse en heeft zo zes punten voorsprong op White Star. Dat staat op de achtste plaats en bleef dit weekend in eigen huis op een 0-0 steken tegen Boussu-Dour.

In derde klasse B speelde Union thuis 1-1 gelijk tegen Charleroi-Fleurus, de voorlaatste in de stand. Union zakt zo weg naar de vijfde plaats. Leider Woluwe-Zaventem won de streekderby op het veld van Grimbergen met 0-2 en heeft nu acht punten voorsprong op de eerste achtervolger.

Grimbergen staat nu zevende. Onderaan won Diegem voor een eerste keer, met 4-2 van Sprimont. De club blijft wel laatste.

In vierde klasse hield BX Brussels de drie punten thuis tegen Sterrebeek. Hoewel de ploeg van Vincent Kompany al vroeg herleid werd tot tien man na een rode kaart, toonde BX zich een stuk efficiënter voor doel. Waar de bezoekers kans op kans verkeken, had de thuisploeg maar een handvol mogelijkheden nodig om twee keer te scoren.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni