Bekerverhaal FC Ganshoren gaat verder, Schaarbeek uitgeschakeld

ADD
16/08/2021

De Ganshorenaren haalden zondag hun slag thuis na strafschoppen tegen SK Heist en bekeren volgende week tegen KVK Tienen. Kosova Schaarbeek verloor met 6-0 tegen Hoogstraten.

Bij FC Ganshoren, dat uitkomt in de tweede amateurafdeling, haalden ze hun slag thuis met de strafschoppen. Volgende zondag, in de vierde ronde, speelt het team uit bij traditieclub KVK Tienen, dat één reeks hoger speelt.

Heist was voor de rust zeer dominant. Na twee afgekeurde doelpunten voor buitenspel opende bezoeker Carrasco verdiend de score op vrije trap.

In de tweede helft bracht Sermé evenwicht na een hoekschop van Van Landschoot. Otu maakte er op tegenaanval 2-1 van. De ingevallen Bamona benutte aan de overkant een assist van Jutten.

Bij de strafschoppen toonde de thuisploeg zich nipt de beste met 7-6.

Kosova Schaarbeek daarentegen bleek niet opgewassen tegen de spelers uit Hoogstraten en is na een zware 6-0 nederlaag uitgeschakeld.