© RSC Anderlecht

Beloften van Anderlecht en Club Brugge delen de punten

© Belga
11/09/2022

Op de vijfde speeldag van de Challenger Pro League hebben de beloften van Anderlecht en Club Brugge de punten onder elkaar verdeeld. Na negentig minuten voetballen gaf het scorebord 1-1 aan. Ervaren spelers Lennart Mertens en David Hubert zorgden voor de goals.

De Brugse beloften wezen hun tegenspelers uit de hoofdstad al vroeg in de wedstrijd op achtervolgen aan. Spits Lennart Mertens (3.), deze zomer overgekomen van KMSK Deinze, prikte de 1-0 tegen de netten na een rappe aanval over verschillende stations.

Anderlecht veerde recht dankzij een doelpunt van middenvelder David Hubert (45.+2). Na een goede voorzet vanop links kopte de ancien de gelijkmaker op het bord. In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren.

De beloften van Anderlecht tellen na het gelijkspel zeven punten en staan daarmee op de vierde plek in de stand. De Bruggelingen volgen met vijf punten op plaats acht.