Besnik Hasi ook volgend jaar coach van Anderlecht

© brusselnieuws.be
30/04/2014

Besnik Hasi blijft de komende twee seizoenen de hoofdcoach van Anderlecht. Hasi was eerder assistent-coach en nam het trainerschap van de landskampioen op 10 maart over van de Nederlander John van den Brom.

Besnik Hasi zat maandagmorgen al rond de tafel met Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck. Tijdens dat gesprek hebben de twee een akkoord getekend voor de komende twee seizoenen. Zo bevestigt de club in een communiqué.

Het bestuur van paars-wit werd naar verluid overtuigd door de capaciteiten van Hasi na de overwinning in de topper tegen Standard. Met deze overwinning staat Anderlecht nu derde, op een punt van Standard en op drie punten van leider Club Brugge.

Toen Besnik Hasi het roer overnam van John van den Brom moest hij het voetbalniveau opkrikken, meer discipline in de groep brengen en minstens derde eindigen in de play-offs. Deze voorwaarden zijn grotendeels vervuld.

Naast een contract voor Hasi heeft Anderlecht ook het contract van Andy Najar verlengd tot 2018. Najar is een van de seizoensrevelaties bij de landskampioen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht, Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni