City 2 wordt grootste stadion

Tim Schoonjans
© Brussel Deze Week
17/08/2011
Het winkelcentrum City 2 wordt van 18 augustus tot en met 17 september omgetoverd tot het grootste sportcentrum van de hoofdstad.

Het hele winkelcentrum zal de sfeer van een megastadion uitademen. Zo komt er de rondreizende fototentoonstelling Spirits of sports, die de mooiste foto's van fairplay-gebaren verzamelt. Maar het blijft niet bij kijken. Als het begint te kriebelen, kunt u een initiatie in allerhande sporten krijgen: klimmen, boksen, tafelvoetbal of fietsen, voor elk wat wils. Er zijn zelfs videospellen waarbij de fysieke inspanning met virtueel amusement wordt gecombineerd. Daarnaast zijn er ook demonstraties door en ontmoetingen met topsporters.

Een en ander moet jongeren helpen bij hun keuze voor de sport die hen past, want het nieuwe sportseizoen staat voor de deur. Daarom komt er een grote informatiestand waar alle informatie verzameld kan worden over sport en clubs in Brussel. Voor de allerkleinsten zijn er op zaterdag van 11 tot 18 uur ook creatieve ateliers met, uiteraard, sport als thema.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni