Club Brugge geeft tik aan Anderlechtse titelambities

© brusselnieuws.be
28/04/2013
RSC Anderlecht heeft de topper tegen Club Brugge met 2-1 verloren. Paar-wit kon tot nog toe maar een zege boeken in de play-offs, waar ze als titelfavoriet aan begonnen. Mbokani zorgde voor de anticlimax door net voor affluiten een strafschop te missen.

Anderlecht begon uitstekend aan de wedstrijd en drukte Club weg. Lestienne kon echter tegen de gang van het spel in de 1-0 op het bord zetten.

Ook na de pauze speelde sporting uitstekend, maard e kansen waren wel voor de thuisploeg. Lestienne zorgde met zijn tweede van de match voor een dubbele voorsprong voor Club.

Twee minuten later bracht Bruno echter spanning in de match met de aansluitingstreffer. De bezoekers konden in de 93ste minuut nog een punt sprokkelen toen Duarte Mbokani neerhaalde in de zestien. Die faalde echter van op de stip.