David Steegen stelt boek over RSC Anderlecht voor

© PhotoNews
| De boekvoorstelling "Elke dag een wonder" van David Steegen met Rocco Granata (links) en Jan Mulder (rechts.)

David Steegen, momenteel nog woordvoerder van RSC Anderlecht, heeft maandag bij de voorstelling van zijn boek 'Elke dag een wonder' meteen ook bekendgemaakt te stoppen als perschef. Steegen wordt de nieuwe 'directeur public affairs' van paars-wit. Straks geeft hij meer uitleg op onze BRUZZ-radio en in de tv-studio.

Steegen verwoordde zijn afscheid als woordvoerder als "het einde van een cyclus". De geboren en getogen Brusselaar zal de club van zijn hart in de toekomst gaan vertegenwoordigen bij partners en sponsors. Over zijn opvolging zal snel een beslissing genomen worden.

Zijn boek 'Elke dag een wonder' is een vlotte en bij wijlen grappige voorstelling van het leven achter de schermen binnen RSC Anderlecht. "Never a dull moment", aldus Steegen zelf, die sinds augustus 2009 voor Anderlecht werkt als communicatieverantwoordelijke. Hij beschrijft in zijn boek het reilen en zeilen binnen de club, legt uit hoe trainers en spelers komen en gaan en triomfen worden afgewisseld met conflicten.

"Anderlecht is altijd mijn grote liefde geweest, de enige club van mijn hart", besloot Steegen. "Het is een droom om voor deze club te werken. Ik ben Roger Vanden Stock nog steeds zeer dankbaar dat hij mij aangenomen heeft. Ik leef een waanzinnig leven en heb belangrijke momenten - talloze verjaardagen of communies - gemist. Maar dat was het zeker waard."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?