Ex-telecomtopman Donvil wordt operationeel directeur RSC Anderlecht

© PhotoNews
| Jos Donvil, voormalig topman bij BASE en Waalse tegenhanger VOO, zal samen met Karel Van Eetvelt de operationele leiding van RSC Anderlecht op zich nemen.

Jos Donvil, voormalig topman bij BASE en Waalse tegenhanger VOO, zal samen met Karel Van Eetvelt de operationele leiding van de club op zich nemen. Voordien was dat het werk van Jo Van Biesbroeck.

Dat Donvil deze positie in RSC Anderlecht zal bekleden melden zowel De Tijd als L’Echo. De directie van Anderlecht onderging de laatste maanden verschillende verschuivingen. Zo werd Karel Van Eetvelt sinds 1 april ingezet als CEO en Wouter Vandenhaute nam in mei de positie als voorzitter aan.

Sinds 2016 was Donvil werkzaam in het telecomlandschap van BASE en VOO, maar daar was zijn rol als CEO vervuld. Als sportfanaat is het geen verrassing dat hij nu in de directie van de sportclub zetelt, hoewel hij zich vroeger als fan van Standard uitte. De goede relaties die hij heeft met Coucke en Vandenhaute zullen de doorslag hebben gegeven.

Januari 2020: Wouter Vandenhaute (links), toen nog extern adviseur van Karel Van Eetvelt (rechts), CEO van RSC Anderlecht
© PhotoNews
| Jos Donvil neemt samen met Wouter Vandenhaute (links) en Karel Van Eetvelt (rechts) de directie van RSCA op zich.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?