FC Brussels bedankt trainer voor bewezen diensten

© tvbrussel
11/02/2009
Marc Grosjean, de trainer van tweedeklasser FC Brussels, is ontslagen. Dat heeft Johan Vermeersch, voorzitter van de club na de ochtendtraining bekendgemaakt. Grosjean volgde in juni 2008 Franky Van der Elst op.

Waarschijnlijk liggen de slechte resultaten van de ploeg aan de basis. In het klassement staat Brussels momenteel op de tiende plaats. Afgelopen weekend kon de ploeg geen enkel punt halen tegen Hamme, dat derde laatste staat in het klassement.

Wie Grosjean gaat opvolgen is niet duidelijk. Gezien de slechte financiële situatie van de club zal intern naar een nieuwe trainer gezocht worden. In de wandelgangen circuleren de namen Patrick Wachel en hulptrainer Patrick Nys als mogelijke opvolgers van Grosjean.

Hulptrainer Patrick Nys is in ieder geval kandidaat. "Ik ben bereid om voor tweehonderd procent mijn best te doen, zoals ik als keepertrainer en hulptrainer al mijn best heb gedaan. Maar de bal ligt nu in de kamp van de voorzitter. Veel zal afhangen van de resultaten van de komende weken."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Jans-Molenbeek , Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni