FC Brussels verliest ook met interim-coach

© brusselnieuws.be
05/02/2011
Het ontslag van trainer Chris Van Puyvelde heeft niet meteen voor de verhoopte ommekeer gezorgd bij FC Brussels. De ploeg uit Molenbeek kwam nochtans twee keer op voorsprong tegen Rupel Boom. Maar uiteindelijk werd nog met 2-4 verloren.

Spits Siani, uitgeleend door Anderlecht, scoorde tweemaal in de eerste helft. Bij de rust stond de ploeg van interim-coach Christian Rits 2-1 voor. Na de pauze scoorden de bezoekers uit Boom echter nog drie keer. Brussels blijft voorlaatste in de stand.

In eerste klasse kreeg Anderlecht zaterdagavond Sint-Truiden over de vloer. De Limburgers speelden goed georganiseerd en het duurde tot het begin van de tweede helft voor paars-wit een gaatje vond. Kanu kopte een voorzet van Boussoufa in doel. Toen even later Odoi vroegtijdig naar de kant moest na een (onterechte) tweede gele kaart, had Anderlecht gewonnen spel. Uitblinker Suarez maakte nog de 2-0.

In derde klasse B speelde Union 1-1 gelijk bij Bleid. White Star versloeg zondag de buren uit Zaventem met 2-0. Diegem speelde 2-2 gelijk tegen Hoei. In de stand blijft White Star tweede. Union staat op de vijfde plaats, gevolgd door Zaventem op zes En Diegem op tien.