FC Brussels verslaat Union in oefenpot

© brusselnieuws.be
08/08/2011
In de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen heeft FC Brussels Union Sint-Gillis verslagen met 2-1. Union kwam vroeg op voorsprong, maar incasseerde daarna twee doelpunten op tien minuten.

Het blijft derby's regenen in het Brusselse voetbal. Binnen negen dagen beginnen zowel in tweede als in derde klasse de competities, dus hebben de clubs nood aan een waardemeter.

Papassarantis opende al na dertien minuten de score voor Union na een pass van Kaklamanos. Lang konden de bezoekers niet genieten van die voorsprong want nog geen tien minuten later maakte Siani al gelijk. In de 31ste minuut toverde Gundogan dan de 2-1 eindscore op het bord.