| Felice Mazzu, hier als trainer van Union Saint-Gilloise.

Felice Mazzu en Anderlecht bereiken akkoord, handtekening volgt spoedig

MW
© BRUZZ
28/05/2022

Wat al langer in de lucht hing, lijkt nu ook bewaarheid: Felice Mazzu wordt de nieuwe trainer van RSC Anderlecht. Dat schrijven althans verschillende Belgische kranten. De succesvolle coach van stadsrivaal Union zou eerstdaags zijn handtekening zetten onder een contract als hoofdcoach bij Anderlecht. Bij Anderlecht wil men voorlopig niet reageren.

Sinds het vertrek van Vincent Kompany als trainer bij RSC Anderlecht, moest de meervoudige landskampioen op zoek naar een nieuwe T1. Die lijkt de club nu gevonden te hebben in Felice Mazzu. De Belgische trainer met Italiaanse roots werd gisteravond nog gespot in het Hasseltse restaurant Ogst met RSCA-voorzitter Wouter Vandenhaute en diens entourage.

Tijdens die ontmoeting zouden beide partijen hebben gesproken over de overstap van Mazzu naar RSC Anderlecht. Deze ochtend zou daarover ook een akkoord bereikt zijn, volgens Het Laatste Nieuws. Al moeten de handtekeningen officieel nog gezet worden. Anderlecht wenst voorlopig geen commentaar te geven op de geruchten.

Mazzu zou zijn videoanalist, keeperstrainer en physical coach meenemen naar het Lotto Park. Assistent-coach bij Union, Karel Geraerts zou dan weer in het Dudenpark blijven en er promoveren tot hoofdcoach.

Later meer hierover.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni