| Manager Mogi Bayat (links) flankeert zijn poulain Adrien Trebel.

Geen transfer: Trebel verlengt contract bij RSCA

Maarten Verdoodt
29/08/2018

Adrien Trebel blijft dan toch in het Constant Vanden Stockstadion. De kapitein van de ploeg kon op interesse rekenen. Zowel de Franse club Rennes als teams uit de Bundesliga wilden de roodharige middenvelder binnenhalen. Trebel tekent nu bij tot 2023.

Hein Vanhaezebrouck moet een gelukkig man zijn. De trainer van Anderlecht ziet dat één van z'n sleutelspelers aan boord blijft. Nochtans leek het er lang naar uit te zien dat Trebel zou kiezen voor een buitenlandse (sub)topclub. Ook z'n manager, de almachtige Mogi Bayat, wilde Trebel graag slijten in het buitenland.

Sportief directeur Luc Devroe moest dus ook manager Bayat overtuigen. En daar is hij in geslaagd. "Adrien is erg belangrijk voor ons. Hij is de motor van het middenveld en de ideale mentor voor onze jonge spelers", aldus Devroe op rsca.be.

En de speler zelf laat het volgende optekenen op de clubwebsite van Anderlecht: “Ik ben erg tevreden met het aanbod van RSC Anderlecht. De contractverlenging is een blijk van respect." Trebel dankt de club ook voor het vertrouwen.

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht, Sport, Sporting Flagey, Voetbal, RSC Anderlecht, Adrien Trebel

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni