Geen weerzien tussen Witsel en Wasyl

© brusselnieuws.be
27/12/2010
Marcin Wasilewski en Axel Witsel zullen elkaar niet op het veld ontmoeten tijdens de wedstrijd Anderlecht-Standard op 23 januari. Witsel kreeg zondag een rode kaart en is drie speeldagen geschorst. Beide spelers zagen elkaar nog niet terug sinds Wasilewski een complexe beenbreuk opliep na een tackle van Witsel op 30 augustus 2009.

Witsel kreeg zondagmiddag een rode kaart nadat hij met een gestrekt been de voet van Cercle-speler Neto had geraakt. Het bondsparket vroeg een schorsing van drie speeldagen en Witsel heeft die sanctie nu aanvaard. "Ook al vinden we de straf te zwaar, we willen dit niet op de spits drijven en aanvaarden de sanctie," klinkt het op de website van Standard.

De Luikse club zal het dus zonder Witsel moeten doen op 23 januari tegen Anderlecht. Sinds kort is Wasilewski bij Sporting opnieuw een vaste waarde. De Pool was meer dan een jaar buiten strijd door de zware en ingewikkelde beenbreuk die hij opliep in een berucht duel met Witsel. Het weerzien (en de verzoening) tussen beide spelers is door de schorsing opnieuw voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht , Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni