| In het sportcomplex Vogelenzang werd een van de voetbalvelden vernieuwd

Gemeente Anderlecht vernieuwt drie sportvelden

KVDP
© BRUZZ
15/02/2022

Eind 2021 kreeg een van de voetbalvelden van het sportcomplex Vogelenzang een nieuw synthetisch grasveld. Daarnaast heeft de gemeente Anderlecht twee andere sportvelden vernieuwd. De drie vernieuwde sportterreinen worden de komende weken ingehuldigd.

Naast het vernieuwde voetbalveld van het sportcomplex Vogelenzang gaat het om het basketbalveld in het Verdipark en de agora in het Kleine Scheutpark. "Deze renovatie werd aangevraagd door de inwoners en was dus verwacht. We zien zelfs een aanzienlijke toename van het aantal mensen dat gebruik maakt van deze voorzieningen," zegt schepen van Sport Julien Milquet (CDH).

De komende weken zal de gemeente de drie vernieuwe sportvelden inhuldigen. Morgen doet de gemeente dat met het nieuwe voetbalveld. Volgende week woensdag wordt het de vernieuwde agora in het Kleine Scheutparkingehuldigd in aanwezigheid van enkele RSCA-spelers. Op 9 maart wordt het nieuwe basketbalveld in het Verdipark ingehuldigd met een demonstratie van het Belgische nationale Handibasket team. "We blijven investeren om sport voor iedereen toegankelijk te maken", aldus burgemeester Fabrice Cumps (PS).

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni