Gratis toegang tot België – Azerbeidzjan

© brusselnieuws.be
30/03/2011
Wie dinsdagavond naar de Rode Duivels ging kijken, kon gratis het stadion betreden. Vijf minuten na de aftrap waren de rijen ongeduldig aanschuivende mensen nog zo groot, dat de organisatie besliste de poorten gewoon open te zetten. Duizenden mensen konden zomaar het stadion binnenlopen.

Wie een ticket via het internet bestelde, kreeg een voucher. Die moest voor de wedstrijd aan de loketten van het stadion ingewisseld worden voor een ticket dat toegang gaf tot het stadion.

De organisatie was duidelijk niet voorzien op zoveel volk. Enkele loketten moesten duizenden mensen opvangen. Dat zorgde voor heel wat problemen. Vijf minuten na aanvang van de wedstrijd was het nog steeds een overrompeling aan de loketten.

De organisatie besliste daarop om de massa gewoon binnen te laten, stelde brusselnieuws.be ter plaatse vast. De toegangspoorten werden wagenwijd opengezet en iedereen kon zomaar binnenlopen. Enkele stewards moesten de vouchers controleren maar daar was geen beginnen aan. De drummende fans waren niet meer te houden.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni