Grozny plaatst transfer al op website

© brusselnieuws.be
07/03/2011
Mbark Boussoufa heeft een akkoord met de Tsjetsjeense club Terek Grozny voor een contract van vier jaar. Dat heeft nu ook Anderlecht - dat zelf nog groen licht moet geven - bevestigd. Grozny kondigt de transfer al op zijn website aan.

Boussoufa heeft vrijdag tegen Genk waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Anderlecht gespeeld. De speler is rond met Terek Grozny, dat volgende zondag start in de Russische eerste klasse. Boussoufa tekende een contract van vier jaar. Hij zou in Grozny 2,5 miljoen euro per jaar verdienen.

Alleen Anderlecht zelf moet nog rond geraken met de Tsjetsjeense club. De transfer zou betekenen dat de club het in de play-offs moet stellen zonder zijn spelverdeler. Paars-wit zou daarom 12 miljoen euro vragen voor Boussoufa. Een probleem, want Grozny heeft maar 10 miljoen euro veil voor de tweevoudige gouden schoen. Verwacht wordt dat er ten laatste dinsdag een akkoord is tussen de twee clubs. RSCA laat in een persbericht weten dat er voorlopig nog geen akkoord is tussen de drie partijen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht , Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni