Guillaume Gillet als hulptrainer van Felice Mazzù tijdens de wedstrijd van RSC Anderlecht tegen West Ham in Londen op 13 oktober 2022

| Guillaume Gillet als hulptrainer van Felice Mazzù tijdens de wedstrijd van RSC Anderlecht tegen West Ham in Londen op 13 oktober 2022.

Guillaume Gillet na één seizoen alweer weg bij Anderlecht

16/06/2023
Updated: 16/06/2023 18.50u

Guillaume Gillet verlaat RSC Anderlecht, de club waar hij als hulptrainer van Felice Mazzù aan het seizoen begon. Gillet, tevens ex-speler van paarswit, had na het ontslag van Mazzù sinds eind 2022 de RSCA Futures onder zijn hoede. Daarmee haalde hij de finaleronde van de Challenger Pro League, de voormalige tweede klasse.

Nu Anderlecht met het oog op het nieuwe seizoen zijn volledige vertrouwen stelt in een Deense coaching staff was er voor Gillet geen plaats meer in het Astridpark. Wat de toekomst brengt voor de 39-jarige Luikenaar is nog niet bekend.

Gillet wordt vervangen door de Nederlander Marink Reedijk. Die was de afgelopen jaren in dienst bij de Nederlandse club Vitesse en was daar onder andere assistent van Philip Cocu.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport , Guillaume Gillet , RSCA Futures , RSC Anderlecht

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni