Twee doelpunten van Tom Boon leverden Racing slechts een gelijkspel op (archiefbeeld).

Inhaalwedstrijden brengen Ukkelse hockeyclubs weinig geluk

TDN
© BRUZZ
19/10/2018

Op een inhaalspeeldag in de hockeycompetitie kwamen de twee Ukkelse ploegen donderdagavond in actie. De uitgestelde wedstrijden bracht de Brusselaars echter weinig geluk. Léopold ging met 2-1 onderuit in Boom. Racing gaf in Ukkel een 3-1 voorsprong tegen La Gantoise nog uit handen.

Braxgata was nochtans een te pakken ploeg voor Léopold, want had dit seizoen nog meer één keer gewonnen. Ken Russel knalde de Brusselaars in Boom ook op voorsprong, maar Loïck Luypaert stortte Léopold met twee treffers op stilstaande fases in diepe rouw.

Ook voor Racing was het een zure avond. Onder impuls van sterkhouder Tom Boon kwamen de Ukkelse Ratten op een 3-1 voorsprong, maar in de slotminuten maakte Gantoise nog gelijk (3-3). Nog steeds geen nederlaag dus voor Racing, maar wel het derde gelijkspel.

In groep A van de Audi League blijven de Ukkelse Ratten aan kop met 18 punten uit acht wedstrijden. Orée kan Racing wel bijbenen komend weekend. In groep B voert Waterloo de stand aan. Léopold is derde. De andere Brusselse clubs Daring en White Star zijn respectievelijk vierde en zesde.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Ukkel , Sport , Leopold Hockey Club , Racing Hockey Club , Tom Boon

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni