Koning Filip voor het Koninklijk Paleis aan het Warandepark

| Koning Filip voor het Koninklijk Paleis aan het Warandepark

Koninklijk Paleis opent voor het eerst deuren voor Urban Trail Brussels

© Belga - BRUZZ
22/04/2022

Op zondag 26 juni zwaait het Koninklijk Paleis voor de allereerste keer zijn poorten open voor een loopwedstrijd. Die dag doet de Liantis Urban Trail Brussels onder meer de werkplaats van koning Filip aan. Daarvoor kreeg Liantis de persoonlijke zege van de vorst en vorstin.

De blikvanger van deze editie van de Urban Trail Brussels is het Koninklijk Paleis vlak voor het Warandepark, waar ook audiënties, koninklijke recepties, feesten en andere plechtigheden plaatsvinden.

Het parcours in de hoofdstad doet daarnaast nog een aantal iconische gebouwen aan. Zo is er ook een passage bij Brussels Beer Project in de Dansaaertstraat, waar elke week een nieuw bier gebrouwen wordt, en wordt ook de bioscoop Cinema Galeries in het parcours opgenomen.

De start en aankomst liggen op de Vismarkt. Deelnemers hebben de keuze uit twee afstanden: 7 of 12 kilometer. Het volledige parcours wordt binnenkort bekendgemaakt.

Met Liantis heeft de Urban Trail Series bovendien ook een nieuwe titelpartner. Naast Brussel vinden er ook nog manches plaats in Gent (23 oktober), Antwerpen (20 november) en Kortrijk (10 december).

Inschrijven voor de Liantis Urban Trail Brussels kan vanaf vrijdag 22 april om 12 uur op www.liantisurbantrailseries.be. Er zijn maximaal 4.000 plaatsen beschikbaar.

urban_trail.png

| (archiefbeeld) Urban Trail in Brussel

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni