Loubry bezorgt Brussels derde zege

Maarten Verdoodt
21/01/2018

| Basic-Fit Brussels wint van Bergen met 72-71.

Met nog maar twee seconden op de klok, deed thuisspeler Domien Loubry de zaal in Neder-Over-Heembeek ontploffen. Zijn ultieme poging levert Brussels een derde zege van het seizoen op.

Brussels begon voortvarend aan de wedstrijd tegen Mons. Mike Smith nam de thuisploeg bij de hand en bij de rust stond het 43-36.

Na de pauze blonken vooral beide defenses uit. Na een stug schouwspel startte het laatste kwart met 52-47. Amper vijf punten voorsprong dus voor Brussels. Het was een voorbode van een spannend slot.

Nek aan nek gingen Brussels en Mons de sloftfase in. Met nog acht seconden op de klok kwamen de bezoekers op voorsprong (70-71). Maar Loubry kreeg meteen de bal toegespeeld en had maar één doel: scoren.

De sporthal van Neder-Over-Heembeek ontplofte. En Brussels pakte zo zijn derde overwinning van het seizoen.

Bekijk hier de knappe en beslissende actie van Loubry.