| RSCA Futsal.

Luca Cragnaz verlengt contract als coach van RSCA Futsal

© Belga
23/02/2023

Luca Cragnaz staat nog tot juni 2026 aan het hoofd van RSCA Futsal. De Belgische trainer verlengde donderdag zijn contract, zo bevestigt paars-wit.

Cragnaz is hoofdcoach van het team sinds 2019. Vorig jaar werd hij uitgeroepen tot Trainer van het Jaar na het winnen van de titel en beker met Halle-Gooik (dat in 2022 fuseerde met Anderlecht).

Dit seizoen leidde Cragnaz RSCA Futsal naar een historische deelname aan de Final Four, waarin de Brusselaars nog aanspraak maken op de eindzege in de Champions League. Het toernooi wordt begin mei in Mallorca gespeeld.

Anderlecht is ook competitieleider in België en speelt in het paasweekend de bekerfinale tegen Herentals.

"Ik ben erg trots dat ik mijn avontuur hier kan verlengen. Ik kijk ernaar uit om het team de komende drie seizoenen te blijven leiden, waarin ik zal gaan voor nog meer succes en overwinningen", zegt Cragnaz.

Lieven Baert, manager van RSCA Futsal, hoort het met plezier aan. "Luca is 'the right man at the right place'. Hij is de beste coach die we ons op dit moment kunnen voorstellen. Ik ben ervan overtuigd dat hij ons zal helpen om de komende drie seizoenen bij de beste clubs van Europa te horen."

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni