Matias Suarez blijft bij RSC Anderlecht, Kanu vertrekt

TR
© brusselnieuws.be
20/02/2013
De transfersoap rond de Argentijnse aanvaller Matias Suarez is voorbij. CSKA Moskou en Anderlecht konden geen akkoord bereiken rond een mogelijke transfer. De spits blijft dus gewoon in dienst van Anderlecht voetballen. Kanu daarentegen vertrekt naar Terek Grozny.

Woensdagnamiddag heeft RSC Anderlecht in een persbericht bekendgemaakt dat Matias Suarez voor de landskampioen blijft spelen.

De gesprekken tussen de competitieleider en CSKA Moskou zijn afgesprongen.

Met dit bericht komt er een einde aan de transfersoap rond de Gouden Schoen van 2011. De speler onderging drie medische testen van de Russische club. Twee keer faalde hij. Een vervelende knieblessure aan de knie gooide roet in het eten. Een operatie drong zich op.

Nu de Profvoetballer van het jaar 2011 volledig hersteld was, slaagde hij vorige week dan toch voor de testen in München.

Het sein voor CSKA en Anderlecht om de transfergesprekken opnieuw op te starten. Vanmorgen landde een delegatie van de Russische ploeg op de luchthaven van Zaventem om de onderhandelingen af te ronden, maar zonder succes dus.

Anderlecht en Suarez onthouden zich van verdere commentaar.

Kanu naar Terek Grozny
In de vooravond laat Anderlecht weten dat Rubenilson Dos Santos Da Rocha, beter bekend onder de naam Kanu, vertrekt naar het Tsjeetsjeense Terek Grozny. Daar zal hij de komende drie seizoenen spelen. Kanu moet wel nog slagen in de medische tests. Bij Grozny speelt ook Jonathan Legear, een vroegere ploegmaat bij paarswit.

De ploeg staat op de zesde plaats in de Russische competitie.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht , Sport

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni