Nicolás Frutos wordt beloftentrainer bij RSCA

© brusselnieuws.be
18/11/2015

De Argentijnse ex-Anderlechtspits Nicolás Frutos wordt trainer van de U21-beloften van Anderlecht. Dat vernam onze redactie uit goede bron. ‘De Reiger’ zal na de winterstop René Peeters vervangen, die dan bij de U17 aan de slag gaat.

Frutos was in september al een paar dagen op de club aanwezig. De precieze toedracht van zijn bezoek was toen een mysterie.

Frutos was een boomlange targetspits die tussen 2006 en 2010 voor Anderlecht voetbalde. Hij zette op zijn 28ste een punt achter z’n spelerscarrière, na een opeenvolging van blessures. Hij maakte er geen geheim van ooit als trainer aan de slag te willen gaan. "Dit is een droom die werkelijkheid wordt", reageert Frutos in een Belga-bericht. "Ik ken het huis als geen ander en er bestaat geen betere club om een loopbaan als trainer te beginnen. Ik hoop dat mijn ervaring zal helpen alle ambities van de club waar te maken."

Dat René Peeters, ooit nog als T2 in beeld, naar de U17 gaat, zou overigens niks met zijn kwaliteiten als oefenmeester te maken hebben.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht , Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni