Nieuwe kans voor Alin Stoica en FC Brussels?

FC Brussels en Alin Stoica zouden nu toch dicht bij een overeenkomst staan. Een week geleden was voorzitter Johan Vermeersch niet meer van overtuigd dat Stoica in FC Brussels geïnteresseerd was. Maar dat zou nu veranderd zijn. Er zouden deze week al enkele gesprekken zijn geweest. Maar voorzitter Vermeersch ontkent dat de onderhandelingen met Stoica zo goed als rond zijn.

Eind augustus bleek nog dat de Roemeen Alin Stoica toch niet bij FC Brussels zou spelen. Onderhandelingen leidden toen niet tot het verhoopte contract of akkoord omdat Stoica niet akkoord kon gaan met de voorwaarden van FC Brussels-voorzitter Johan Vermeersch.

De deur werd blijkbaar toch op een kier gezet en Stoica zou sinds begin deze week in Brussel zijn. Dinsdag zou hij zelfs met trainer Albert Cartier gepraat hebben.

Stoica zou zelf weer toenadering gezocht hebben bij FC Brussels. Johan Vermeersch: "Ik denk dat een mentale kwestie is bij hem. Hij moet ook klaar zijn voor het werk. Hij moet ook overtuigd zijn van zichzelf. Dat moet hij zelf uitmaken. Misschien heeft hij geaarzeld of wat gewacht. Intussen hebben we dat afgerond en zitten we nu met een positief probleem."

De Roemeen speelde in het verleden onder meer voor Anderlecht en Club Brugge.

Vermeersch bevestigt wel dat verdediger Kargbo speelgerechtigd is voor de wedstrijd tegen Westerlo. Zaterdag speelt Brussels uit tegen Westerlo, dat 6e staat in het klassement. Niet meteen een onoverkomelijke klus voor de Brusselaars.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees meer over

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?