Oostende speelt gelijk tegen Anderlecht

© FM Brussel
14/12/2015

Een matig Anderlecht kan blij zijn dat het gisteravond de schade kon beperken tot 1-1. De bezoekers van KV Oostende speelden een wervelende match en domineerden het spel.

In de tien minuten dat Anderlecht toch de bovenhand kon halen, kon Suarez scoren. Knap schot in de winkelhaak. De korte periode van controle was snel voorbij toen Kara van het veld moest met een tweede gele kaart voor handspel. Franck Berrier kon de vrije schop verzilveren. En zo bleef het 1-1 en blijft KV Oostende op de derde plaats hangen. Anderlecht blijft vierde maar moet zich toch vragen stellen bij het matige spelniveau.

In schoot geworpen
Ook vierde klasse gaat na dit weekend de winterstop in.

RWDM sluit de heenronde in vierde klasse af op een positieve noot. RWDM won van Waterloo dankzij een vroeg kerstcadeautje. Een blunder in de bezoekende defensie liet Onwe-ukulu niet liggen en zo werd het 1-0. RWDM staat daarmee achtste in de stand, en het heeft nog een wedstrijd minder gespeeld dan de andere ploegen.

De andere Brusselse ploegen in vierde klasse sluiten de heenronde in de middenmoot af. Ganshoren geraakte thuis niet verder dan 2-2 tegen Betekom en is 12de. Léopold ging in eigen huis met 0-2 onderuit tegen Wolvertem. Léopold is 13de in de stand, met evenveel punten als Ganshoren.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni