Open training met nieuwe tester bij Anderlecht

© brusselnieuws.be
28/10/2013
Supporters van Sporting Anderlecht zijn dinsdag uitgenodigd op de training van paars-wit. Ze zullen er overigens kennis kunnen maken met Mohamed Sissoko, die momenteel op proef is bij de landskampioen in nood.

Anderlecht zit in een dipje dus is het opmerkelijk dat de ploeg zich niet verstopt achter gesloten deuren maar resoluut kiest voor een open training, de dag voor de aanstaande competitiewedstrijd bij KV Oostende.

De training begint om 10.30 uur in Neerpede. Supporters zullen er ook Mohamed Sissoko aan het werk zien. De transfervrije verdedigende middenvelder traint op uitnodiging van de club enkele weken mee.

De 28-jarige Sissoko veridende eerder zijn sporen bij klinkende namen zoals Auxerre, Valencia, Liverpool, Juventus en PSG. Bij die laatste club verbrak hij vorige maand zijn contract. Mogelijk krijgt hij een contract na de proefperiode.

Ondertussen is overigens duidelijk dat kapitein Guillaume Gillet enkele weken buiten strijd is. De Luikenaar liep een open vleeswonde op in de wedstrijd tegen Standard.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht , Sport

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni