Ritterklub Jette zoekt voetbaltrainers

Tim Schoonjans
© Brussel Deze Week
18/08/2010
De jeugdspelers van Ritterklub Jette zijn op zoek naar trainers, bij voorkeur ervaren en tweetalig.

Ritterklub is een van de weinige Brusselse voetbalploegen met een Nederlandstalig karakter. De club kwam de afgelopen jaren vooral in het nieuws door de problemen met de gemeente om velden en een kantine te krijgen. Nu dat dossier langzaam in de goede richting evolueert, is de club op zoek naar jeugdtrainers. "Ritterklub telt 175 jeugdspelers," zegt jeugdcoördinator Edgard Meskens (64).

"We zoeken voornamelijk trainers voor de U12 en U15, maar er is zeker nog plaats voor meer geïnteresseerden. De trainers hebben bij voorkeur ervaring, kunnen met kinderen omgaan en zijn tweetalig. Een diploma is niet vereist. Wij zorgen wel voor een cursus om het trainersdiploma te halen. Ze krijgen ook een vergoeding. Maar je moet dit doen omdat je van het spel houdt. Ik ben 64, train de U17 en ben er dol op. Het zou leuk zijn mochten er een paar mensen op afkomen. dat zou een grote steun zijn."

De jeugdploegen trainen op woensdagmiddag; de iets oudere spelers hebben nog een tweede training elke week. Voor meer informatie kunt u mailen met Meskens, op
edgard.meskens@gmail.com.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Jette, Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni