RSC Anderlecht speelt testwedstrijden tegen Standard

© tvbrussel
17/05/2009
Sporting Anderlecht is nog geen landskampioen in het voetbal. Het won zaterdag wel van Racing Genk. Maar ook Standard won van Gent. Daardoor zijn er twee testmatchen nodig om uit te maken wie de sterkste is.

Anderlecht won met 0-2 op het veld van Genk. Boussoufa scoorde voor de rust, Wasylewski na de rust. In Gent kreeg Standard een penalty, Witsel kon scoren. De voorsprong van Standard bleef nipt, maar twee minuten voor het einde kreeg ook Gent een strafschop. Als Gent zou scoren, was Anderlecht kampioen. Maar dat was buiten Standard-doelman Sinan Bolat gerekend. Hij pakte de penalty van Bryan Ruiz en werd de held van Standard.

We krijgen twee testmatchen om uit te maken wie de sterkste is. Op 21 mei is er Anderlecht - Standard en op 24 mei is er Standard - Anderlecht. Sinds zondagochtend kunnen supporters van Anderlecht en Standard tickets kopen voor de twee testmatchen van volgende week.

Zowel in Luik als in Anderlecht stond een lange rij mensen aan de loketten om tickets te kopen. Anderlecht heeft tickets van 17 tot 40 euro. Tot en met dinsdag kunnen enkel RSCA-abonnees tickets kopen. Daarna worden de loketten geopend voor de niet-abonnees.

:: Niet-abonnees van Anderlecht die graag een ticket willen bemachtingen kunnen daarvoor terecht in de ticketing office van RSCA vanaf woensdag 20 mei van 9u tot 20u (of tot uitputting) en donderdag 21 mei van 9u tot 14u (onder voorbehoud). Adres: Avenue Theo Verbeecklaan 2, 1070 Brussel.
Telefonisch of per e-mail reserveren is niet mogelijk.