| Tudor Mendel-Idowu.

RSCA plukt Tudor Mendel-Idowu weg bij Chelsea

© Belga
27/07/2023

RSC Anderlecht heeft de komst van Tudor Mendel-Idowu afgerond. De achttienjarige Engelse winger met Nigeriaanse roots komt transfervrij over van Chelsea en ondertekende in het Astridpark een contract voor drie seizoenen, met optie voor nog een seizoen, zo maakte paars-wit donderdag bekend.

"Het voelt erg goed om hier te zijn", klinkt het bij Mendel-Idowu. "Ik was al snel gefascineerd door het sportief project dat zowel Jesper als Mikkel me hebben uitgelegd. Ik kijk ernaar uit om mijn stempel te drukken bij deze mooie club."

In totaal staat het aantal aanwinsten nu op zes: de aanvallers Luis Vazquez en Kasper Dolberg, verdediger Louis Patris, doelman Maxime Dupé en middenvelder Justin Lonwijk kwamen eerder al paars-wit versterken. "Het past perfect in onze filosofie om jonge talenten als Tudor vast te leggen", vertelt CEO Sports Jesper Fredberg.

"We willen de beste talenten voor Anderlecht laten spelen. Tudor is niet alleen een talentvolle speler, hij is ook hongerig om zich te bewijzen en hij heeft duidelijk een goede opvoeding genoten. Bij Anderlecht kunnen we hem een duidelijk sportief traject bieden zodat hij de volgende stap kan nemen."

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni