RWDM Edmond Machtensstadion Tribune Raymond Goethals
© PhotoNews | Het Edmond Machtensstadion van RWD Molenbeek, tribune Raymond Goethals

RWDM ontvangt Anderlecht voor oefenwedstrijd

MV
© BRUZZ
23/05/2018

Anderlechtvoorzitter Marc Coucke gaf vandaag op zijn fameuze 'State of the Union' mee dat het 'nieuwe' RSCA zijn eerste oefenmatch in de voorbereiding van volgend seizoen tegen RWDM zal spelen. De wedstrijd vindt plaats op 22 juni in het Machtensstadion. De Molenbeekse club communiceert later vandaag de praktische details.

Na drie edities van de 'Zwanzederby' tussen Union en RWDM, is nu ook de Brusselse derby tussen RWDM en Anderlecht terug van weggeweest. Ook hier gaat het om een oefenmatch. Anderlecht begint zijn voorbereiding van het seizoen 2018-2019 in Molenbeek. Ook voor RWDM, dat volgend seizoen uitkomt in de eerste amateurklasse, gaat het om de eerste voorbereidingsmatch.

Ook WK in Machtensstadion

De oefenwedstrijd valt midden in het WK voetbal. RWDM zendt de matchen van de Rode Duivels op het Wereldkampioenschap live uit in het stadion. Op 18 juni is het dus België - Panama op groot scherm in het stadion, en vier dagen later is er dan RWDM - Anderlecht. Ook de wedstrijden België - Tunesië (23 juni) en Engeland - België (28 juni) zijn te bekijken in het Machtensstadion.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Jans-Molenbeek, Sport, Voetbal, RWDM, RSC Anderlecht

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni