RWDM op zoek naar de ideale stem

Voetbalclub RWDM is op zoek naar een nieuwe omroeper, of omroepster. Dat kondigt de club aan op haar Facebookpagina. Geïnteresseerden kunnen een kort filmpje doorsturen, waarin ze hun speakerkwaliteiten in de verf zetten.

De oproep past binnen de filosofie van de club om supporters zo nauw mogelijk te betrekken. "Het is belangrijk dat de post ingevuld wordt door iemand die de club nauw aan het hart ligt", zegt Thierry Dailly. Deze functie is momenteel nog niet specifiek aan iemand toegewezen. Daar wil RWDM nu verandering in brengen, door op zoek te gaan naar de ideale stem.

Via Facebook kunnen supporters een beeldfragment doorsturen, waarop ze bijvoorbeeld een speler aankondigen die de grasmat betreedt, of enthousiast aan het publiek laten weten wie zonet de bal tegen de netten heeft gejaagd. Wie de online wedstrijd uiteindelijk zal winnen wordt in samenspraak met de fans beslist.

Er is dus geen specifieke einddatum voorzien. Om de twee weken zal er een evaluatie plaatsvinden. En de wedstrijd gaat gewoon door tot unaniem beslist wordt wie de beste stem heeft om door de speakers van het stadion te knallen.

Iedereen kan als winnaar uit de bus komen, man of vrouw. Zelfs een duo behoort tot de mogelijkheden.

De oproep van RWDM op Facebook:

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?