Standard heeft een bolwassing gekregen van promovendus RWDM. De Molenbekenaren wonnen de oefenwedstrijd in Luik met 0-4. Bij RWDM kwam nieuwkomer Abner in actie, voor de Luikenaars maakte Zinho Vanheusden zijn eerste minuten.

Sterkhouder Kylian Hazard opende de score al in de derde minuut op aangeven van nieuwkomer Abner. De 27-jarige Braziliaan werd nog maar vorige week voorgesteld en komt over van het Portugese Farense.

Het tweede doelpunt kwam er van Biron in de vijftigste minuut, gevolgd door een eigen doelpunt van Standard-doelman Epolo in de 74ste minuut. De jonge RWDM-verdediger El Abbassi legde in de tachtste minuut de eindstand vast.

Bij Standard maakte de nieuwe aanwinst Zinho Vanheusden zijn eerste minuten voor de Luikenaars. Eerder zaterdag werd zijn uitleenbeurt officieel aangekondigd door de Rouches. Bij RWDM stond nieuwkomer Guillaume Hubert in doel.