'Samenwerking met Johan Vermeersch onmogelijk'

Er komt geen fusie tussen White Star Woluwe en FC Brussels, zo stelde voorzitter Michel Farin van White Star afgelopen zaterdag na de wedstrijd tegen Eendracht Aalst.

FC Brussels-voorzitter Johan Vermeersch stelde enkele weken geleden voor om één grote Brusselse club op te richten, ontstaan uit de fusie van White Star Woluwe, Union Saint-Gilloise, Ukkel Leopold en FC Brussels. De voorzitter van Union, Willy Michielsen, liet onmiddellijk weten dat hij het idee niet genegen is.

Ook White Star Woluwe-voorzitter Michel Farin ziet zo'n verregaande samenwerking niet zitten, zo liet hij zich zaterdagavond na de wedstrijd tegen Eendracht Aalst ontvallen. "We doen helemaal niets met FC Brussels, want het is onmogelijk om met meneer Vermeersch samen te werken. Hij wil de enige grote chef blijven, en dat ligt moeilijk voor ons."

White Star Woluwe kon in de eindronde in derde klasse niet promoveren naar tweede klasse en blijft ook volgend seizoen in derde klasse spelen. FC Brussels degradeert vanuit eerste klasse en speelt volgend seizoen in tweede klasse.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?