Bent u tussen 50 en 99 jaar oud? Op 14 oktober biedt Senior-Kicks u een rustige of, zo u wilt, juist heel intensieve sportdag aan.

Om 9.15 uur worden de senioren ontvangen op de campus van de VUB; even later wordt het dagprogramma voorgesteld. Na een rustige opwarming kunnen er twee activiteiten gekozen worden. Na de middagpauze is er opnieuw opwarming en activiteitenkeuze.

Brusselse sportclubs en seniorenverenigingen stellen zich voor en bieden allerlei sportsessies en toernooien aan. De activiteiten zijn onderverdeeld in rustig, matig en intensief.

Er is voor elk wat wils. Wie het rustig aan wil doen, kan onder andere kiezen voor een initia­tie Nordic Walking, lijndansen, een petanquetoernooi of curling . Bij zumba gold , salsa, zelfverdediging of tai chi gaat het er iets intensiever aan toe. En wie voluit wil gaan, kan kiezen voor het badmintontoernooi, spinning of een Nordic Walking-tocht. Wie, tot slot, de beweging aan zich voorbij wil laten gaan, kan voor de denkspelen kiezen. Na de cool-down volgt om 16 uur de prijsuitreiking. Vooraf inschrijven kost vier euro, ter plaatse betaalt u zes euro. Meer informatie vindt u op www.seniorkicks.be .

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Elsene , Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni