Sluit basketbalclub Brussels ex-trainer Crevecoeur weer in de armen?

Basic-Fit Brussels kent een moeilijk seizoen in de hoogste afdeling van het basketbal. Zondag verloor Brussels nog met één puntje van Charleroi. De club staat nu op een zevende plaats. In het programma Sporting Flagey op 98.8 FM sprak voorzitter André De Kandelaer over de moeilijke periode en over een 'gezellig' etentje met ex-coach Serge Crevecoeur.

De voorzitter van Brussels worstelt met het moeilijke seizoen dat zijn club doormaakt. Tegen Charleroi verloor Brussels weer met één puntje verschil. "Dat gebeurde eerder ook al tegen Charleroi, het was dus de tweede keer tegen die ploeg. En ook tegen Antwerp verloren we op het einde met één punt verschil."

Etentje met Serge

De Kandelaer is wel tevreden over de inzet van zijn ploeg. "We moeten gewoon verder blijven werken. En vooral plaats acht vermijden, want dan moet je in de play-off's aan de bak tegen het ongenaakbare Oostende."

Uiteraard ging het ook over ex-trainer Serge Crevecoeur. Hij werd in februari ontslagen bij de Franse club Pau-Lacq-Orthez. En De Kandelaer heeft al een etentje achter de rug met de voormalige succestrainer van de club: "De inhoud die blijft tussen ons uiteraard. Maar het was heel interessant."

Steun voor huidige coach

"We blijven in ieder geval in contact", zegt De Kandelaer. "Nu hebben wij onze coach en we zijn met die coach heel tevreden." Brussels blijft dus huidig trainer Laurent Monier volop steunen. De Kandelaer geeft toe dat hij met Crevecoeur wel over 'nieuwe ideeën' zal praten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?