De sportdienst van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) opent zijn deuren en nodigt iedereen uit om te proeven van zijn aanbod.

Sportliefhebbers moeten zaterdag 7 september in hun agenda noteren. De startdag van de VGC vindt dan (van tien uur 's ochtends tot één uur in de namiddag) tegelijkertijd plaats in sportzaal E. Hiel in Schaarbeek (Freesiadreef 7) en de VGC-sporthal in Koekelberg (Félic Vande Sandestraat 15).

Wat zij ook kiezen, sport en plezier zijn gegarandeerd. Tijdens de sportdag staan allerlei initiaties, demo's en sportieve activiteiten op het programma. De sportdienst pakt uit met zijn aanbod voor het komende seizoen en heeft een pak stevige argumenten.

Wie overtuigd is, kan meteen sportmateriaal en -kledij kopen op de tweedehandsbeurs. Dit is ook de eerste mogelijkheid (na de zomer) waar men zich kan inschrijven voor de activiteiten die de komende maanden plaatsvinden in beide sportzalen.

Naar het beeld van het sportaanbod van de VGC komt iedereen aan bod: kleuters, volwassenen, personen met een beperking. Iedereen is welkom. Meer info op www.vgc.be/sport.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni