Trainer van RWDM Laurent Demol ontslagen

© Photonews
Updated: 02-12-2020 - 11:46

Laurent Demol, die sinds juni dit jaar hoofdtrainer werd bij RWDM, is ontslagen. Frédéric Stilmant, voordien assistent, zal het van hem overnemen.

Molenbeekse voetbalploeg RWDM kondigde vandaag op Facebook aan de samenwerking met hoofdtrainer Laurent Demol stop te zetten. "We willen Laurent bedanken voor al het geleverde werk sinds het begin van dit seizoen. Laten we niet vergeten dat het in de huidige omstandigheden erg moeilijk werken was", staat er.

De 49-jarige Demol was nog maar sinds begin juli aan de slag bij de promovendus. RWDM telt na twaalf speeldagen in 1B vijftien punten. Het is daarmee zesde. De Brusselaars verloren drie van hun laatste vier duels. Afgelopen zondag werd nog met 4-0 verloren bij Lommel. Assistent Frederic Stilmant neemt voorlopig over.

Demol was in het verleden voor diverse functies aan de slag bij Moeskroen en Tubeke. Als speler verdedigde hij de kleuren van Bergen, Olympic Charleroi en Tubeke. RWDM ontvangt zaterdag in het Edmond Machtensstadion Deinze.

Frédéric Stilmant, die voordien als assistent werkte maar tijdens vorige winter ook al aan het roer stond van de ploeg, zal de functie van Demol overnemen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?