Union houdt Standard in bedwang in laatste oefenmatch

© rusg.brussels
| Union te sterk tijdens oefenmatch tegen Standard.

Standard heeft dinsdag tweedeklasser Union Sint-Gillis niet kunnen verslaan in een oefenwedstrijd. De Luikenaars bleven in de partij achter gesloten deuren steken op 1-1.

Michel Preud'homme bracht een sterk elftal aan de aftrap en rekende in de basis onder meer op Cavanda, Pocognoli, Goreux, Mpoku en Carcela. Mpoku (53.) zorgde even na rust voor de 1-0 op strafschop.

Union gaf zich niet gewonnen en Tabekou (71.) maakte gelijk. Standard, dat dit weekend al begon aan de competitie, kon nadien niet meer tegenprikken.

Union kan dus met een gerust gemoed aan het nieuwe seizoen beginnen. Voor blauw-geel is dat komende zondag. Dan krijgen ze Roeselare over de vloer. Nu vrijdag 2 augustus zijn de supporters welkom in het Marienstadion vanaf 10u30 voor een open training.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?