Union maatje te klein voor Zulte Waregem

© brusselnieuws.be
23/09/2015

In de Beker van België voetbal is Union kansloos uitgeschakeld door Zulte Waregem. De 2-0-eindstand stond al na tien minuten op het bord.

Eersteklasser Zulte Waregem begon in overdrive aan zijn zestiende finale tegen tweedeklasser Union en stond al na amper tien minuten op een veilige 2-0 voorsprong. Het waren Stephen Buyl en Onur Kaya die de weg naar de netten hadden gevonden. Nadien controleerde de thuisploeg de partij, de kwalificatie kwam nooit in het gedrang. Union kon enkel op het einde van de wedstrijd enkele kansen versieren, maar de ploeg uit Sint-Gillis kwam niet tot scoren.