| Teddy Teuma.

Union begint zondag gehavend aan het mogelijk cruciale play-offduel in de Jupiler Pro League bij Antwerp. Kapitein Teddy Teuma ontbreekt in de selectie. De Franse Maltees blesseerde zich vorige week zondag voor het duel in Genk aan de adductoren en was de hele week onzeker. Victor Boniface zit dan weer verrassend op de bank. In zijn plaats speelt Gustaf Nilsson.

Union-coach Karel Geraerts hield verder vast aan de ploeg die 1-1 gelijkspeelde vorige zondag bij Racing Genk. Doelman Anthony Moris is de vaste waarde in doel. De defensie bestaat uit de drietand Ismaël Kandouss, Christian Burgess en Siebe Van der Heyden. Bart Nieuwkoop en Loïc Lapoussin zijn de vaste wingbacks.

Op het middenveld rekent Geraerts op Jean Thierry Lazare, Senne Lynen en Oussama El Azzouzi. Die laatste vervangt, net als in Genk, Teddy Teuma. Voorin moeten Simon Adingra en verrassing Gustaf Nilsson voor goals zorgen.

Union is zondag van plan het titelfeest van Antwerp te verpesten. De Brusselaars mogen niet verliezen, anders is de vijfde titel een feit voor de Great Old. De Brusselaars zelf hopen nog op een twaalfde landstitel, de eerste sinds 1935. Bij een overwinning komen ze in poleposition te liggen voor de slotspeeldag.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni