Verlies voor Anderlecht, winst voor FC Brussels

In de hoogste voetbalklasse heeft Anderlecht de topper tegen Standard verloren met 2-0. Moreira en Juhasz scoorden de doelpunten.

Door de overwinning van Standard tegen Sporting Anderlecht is Standard 'herfstkampioen'. De ploeg staat wel samen met Anderlecht aan de leiding in het klassement maar Standard heeft één wedstrijd meer gewonnen.

Standard-hulptrainer Stéphane Demol is een gelukkig man: "We hebben vandaag geantwoord op een mindere periode. We hebben twee dagen heel geconcentreerd kunnen werken en iedereen heeft vandaag getoond wat ze werkelijk kunnen. Ik denk dat de mensen van Standard genoten hebben. In de wedstrijd zat werkelijk alles. We hebben goed gevoetbald, maar we hebben er vooral voor gevochten om de mensen te tonen wat ze graag zien. "

Nog in hoogste klasse versloeg FC Brussels Roeselare met 1-0. FC Brussels staat daarmee op de achtste plaats in het klassement.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees meer over

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?