Vijftigplussers leven zich uit op Sportel-Kicks

Tim Schoonjans
© Brussel Deze Week
07/10/2012
Brusselse sportclubs en seniorenverenigingen nodigen vijftigplussers op 18 oktober uit voor een speciale sportdag.

Sportel-Kicks biedt elke sportieveling van vijftig jaar en ouder de kans om aan sport te doen, en uiteraard zijn ook mensen met een beperking welkom.

Wie voor sporten als curling of petanque kiest, houdt het rustig. Mag er wat meer gezweet worden, dan staan er onder meer partyrobics, spinning en een badmintontoernooi op het programma. De sporters krijgen meer dan twintig sporten aangeboden, waaronder ook fiets- en wandeltochten. De fietsen staan gratis ter beschikking.

Het startschot wordt om 9.40 uur gegeven in HealthCity (Laarbeeklaan 125, Jette) met een gezamenlijke opwarming en een woordje uitleg. Vervolgens kunnen de deelnemers vier sporten kiezen om uit te proberen. Halverwege wordt een middagpauze ingelast. De sportdag wordt afgesloten met een cooldown en een prijsuitreiking.

Vooraf inschrijven kan tot en met 11 oktober en kost vier euro; ter plaatse betaalt u twee euro meer. In die prijs zijn de verzekering, een koffie en een flesje water, een koekje en een aandenken inbegrepen. Ter plaatse stellen sportclubs en seniorenverenigingen zich voor.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Jette , Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni