Het Edmond Machtensstadion van RWD Molenbeek

| Het Edmond Machtensstadion van RWD Molenbeek.

Wedstrijd RWDM - Patro Eisden niet in gevaar ondanks lekkage

TRO
© BRUZZ
08/02/2020

De lekkage in het Edmond Machtensstadion die de RWDM-jeugd afgelopen week van het trainingsveld hield, is gevonden. Vanaf maandag wordt er weer getraind. De eerste ploeg kan gewoon spelen zaterdag.

Afgelopen week konden zo'n 500 jeugdspelers van RWDM niet terecht bij hun club. Alle trainingen en wedstrijden waren afgelast vanwege een lekkage in de L'Ecluse-tribune, waardoor er een risico op kortsluiting ontstond. "Inmiddels hebben we het lek gevonden", is RWDM-voorzitter Thierry Dailly opgelucht. "Vanaf komende maandag zullen de jeugdspelers weer kunnen trainen en spelen."

De eerste ploeg van RWDM, die zaterdagavond tegen Patro Eisden speelt, heeft geen hinder ondervonden van de lekkage. De wedstrijd van zaterdag zal ook gewoon kunnen doorgaan.

Meer problemen

De problemen voor de korte termijn zijn dus opgelost, maar op de langere termijn moeten er dringend renovatiewerken gebeuren aan het verloederde Edmond Machtensstadion. De lekkage van afgelopen week was niet de eerste keer dat er problemen waren in de thuishaven van RWDM. Zo moest Dailly vorige maand zijn bezoek aan onze podcast Sporting Flagey afzeggen omdat de verwarming in het stadion niet meer werkte.

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Jans-Molenbeek, Sport, Sporting Flagey, RWDM, RWDM Academy, Edmond Machtensstadion

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni