White Star knoopt terug aan met overwinning

© FM Brussel
18/02/2013
In de tweede voetbalklasse kon White Star nog eens winnen en sleepte FC Brussels een punt uit de brand. In derde klasse was er verlies voor Bleid-Molenbeek. Union speelde gelijk.

White Star klopte Dessel Sport in eigen huis met 3-0 en blijft zo op de vijfde plaats. FC Brussels leek te gaan verliezen bij Roeselare, maar maakte in de slotseconden nog gelijk. Brussels is daarmee nog altijd zestiende, maar loopt een puntje in op Wezet en Oudenaarde.

In derde klasse B verloor Bleid-Molenbeek met 0-3 van Dender. Het blijft zo laatste. Union speelde 1-1 gelijk tegen Ciney en blijft zo veertiende. Diegem speelde 1-1 tegen Bertrix en staat achtste, Woluwe-Zaventem verloor met 1-0 bij La Louvière en zakt naar plaats zes. Grimbergen staat een plaatsje hoger na een 2-2 gelijkspel bij Verviers.

In de eerste klasse won Anderlecht vrijdagavond al. Tegen Charleroi werd het 2-0. De doelpunten van Mbokani en Bruno vielen al in de eerste helft. Eerste achtervolger Zulte-Waregem won ook. Paars-wit heeft nog steeds 8 punten voorsprong op Zulte-Waregem.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni