Winterpret in Anderlecht

De kredietcrisis slaat hard toe en heel wat mensen moeten besparen, ook op hun skivakanties. Yeti Ski biedt de oplossing.

Beginnelingen moeten in de 'echte bergen' lessen volgen om het skiën onder de knie te krijgen. Volgens de uitbaters van de kunstpiste winnen die beginnelingen maar liefst één week tijd bij Yeti Ski. Ze kunnen hun skipass namelijk al vanaf de eerste dag gebruiken. Zowel groeps- als privélessen worden er aangeboden. De meer ervaren skiërs laten die lessen voor wat ze zijn en kunnen zich meteen uitleven.

Nog een voordeel: u hoeft niet eerst naar buurman De­cathlon om kleding en materiaal te kopen. Voor vijf euro per uur kunt u ski's of een snowboard en laarzen huren; de skistokken zijn zelfs gratis. Wat de kleding betreft volstaan regenbroek en warme trui. Geen zotte kosten, dus.

Tijdens de feestdagen organiseert Yeti Ski jeugdstages. Van 22 tot en met 24 december en van 29 tot en met 31 december kunnen kinderen van vijf tot vijftien skistage volgen; voor de snowboardstage moet je acht jaar oud zijn. Tijdens die stages kunnen de kinderen elke dag vijf uur skiën of snowboarden, en achteraf is er opvang. De driedaagse jeugdstages kosten 125 euro. Wie van deze sporten zijn hobby wil maken, kan toetreden tot het Yeti Ski Racing Team. Kinderen zijn welkom vanaf hun zesde en trainen wekelijks twee keer. Wie het wil, kan dan ook deelnemen aan slalomwedstrijden. Natuurlijk kunnen ook volwassenen leren slalommen: zij doen dat wekelijks tijdens een twee uur durende training. Wie niet van slalommen houdt, kan ook gewoon techniektrainingen volgen. En wie daar niet van houdt, kan terecht in de taverne, die helemaal in 'bergsfeer' baadt.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees meer over

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?