Zaventem kegelt Union uit eindronde derde klasse

© brusselnieuws.be
16/05/2011
Union Sint-Gillis speelt volgend seizoen niet in tweede klasse. KV Woluwe-Zaventem bleek in de eindronde van derde klasse zondag een maatje te groot. Het werd 4-1 in de terugmatch, Union had de heenmatch wel gewonnen met 2-1.

Een lange studieronde leverde weinig spektakel op in het begin van de eerste helft. Woluwe-Zaventem kwam in de 38ste minuut op voorsprong via een ingestudeerd nummertje op een hoekschop.

Na de rust maakten Stockx en Weynants voor Woluwe-Zaventem het verschil. Vooral op het middenveld werd Union in de tweede helft overklast. Buscema kon nog milderen voor de bezoekers, maar Köse zette de harde 4-1-eindcijfers op het bord.

Voor Union komt zo een abrupt einde aan de eindronde in derde klasse. Het had de heenmatch in het Dudenpark wel met 2-1 gewonnen, maar dat bleek dus niet voldoende.

In de volgende ronde neemt Zaventem het op tegen Virton. Nu donderdag om 20 uur is er de heenmatch in Zaventem.